Effectief en praktisch

Wij, Jolanda en Saskia, hebben veel (modulair) cursusmateriaal gemaakt speciaal voor onze trainingen. Daarnaast hebben wij meerdere Office-boeken geschreven die u in de boekhandel of op internet kunt kopen. Hieronder ziet u onze meest recente boeken.

Meest recente boeken

Het nieuwe boek

Ons eerste OneNote-boek heeft een update en is nu bijgewerkt naar versie 2016. Het oudere boek (over versie 2013) is ook nog steeds te koop.

Waar had ik het ook al weer genoteerd? Door de enorme hoeveelheid informatie die op ons af komt, is het werken met een aantekeningenboekje en gele memo s steeds lastiger. Microsoft OneNote is een programma om notities te verzamelen die je in de cloud kunt opslaan. Je kunt altijd wel bij je notities want er is een versie voor de computer, browser, tablet en smartphone! Omdat OneNote een hele uitgebreide zoekfunctie heeft, kun altijd terugvinden wat je hebt genoteerd. Dit boek geeft je ideeën hoe je OneNote kunt inzetten voor werk, school of thuis.

Klik hier om het nieuwe OneNote-boek (versie 2016) aan te schaffen.
Klik hier om het oude OneNote-boek (versie 2013) aan te schaffen.

Boek Basiscursus Office Word 2016

Met Basiscursus Word 2016 leer je teksten maken voor uiteenlopende doeleinden: van brieven tot formulieren en van werkstukken tot flyers. Word 2016, het jongste tekstverwerkingsprogramma van Microsoft, kan gebruikt worden op pc’s met een muis, pc’s met een touchscreen en tablets. In deze Basiscursus komen de tekstverwerkingsprincipes uitgebreid aan de orde en worden ook lastige onderwerpen besproken.

Klik hier om dit boek aan te schaffen.

Boek Basiscursus Office Excel 2016

De Basiscursus Excel 2016  sluit aan bij de nieuwste versie van dit spreadsheetprogramma van Microsoft waarmee u berekeningen, begrotingen, analyses, rapporten en grafieken kunt maken. Daarnaast kunt u allerlei lijsten (adresgegevens, artikelbestanden, voorraadgegevens etc.) maken. U kunt de lijsten sorteren, filteren en groeperen en u kunt subtotalen uit laten rekenen.

Klik hier om dit boek aan te schaffen.

Boek Basiscursus Office PowerPoint 2016

Van Basiscursus Powerpoint 2016 kan zowel de beginnende als de gevorderde PowerPoint-gebruiker veel opsteken. PowerPoint is een van de bekendste programma’s uit de Microsoft Office-serie. Niet voor niets spreken velen over een powerpoint als een digitale presentatie wordt bedoeld. Zowel in het bedrijfsleven en door particulieren als in het onderwijs wordt het programma veel gebruikt voor presentaties, voordrachten, werkstukken en spreekbeurten. PowerPoint 2016 kan gebruikt worden op pc’s met een muis, pc’s met een touchscreen en tablets.

Klik hier om dit boek aan te schaffen.

Boek Basiscursus Office Outlook 2016

Met Basiscursus Outlook 2016 leer je werken met dit bekende Microsoft-programma voor het ontvangen en verzenden van e-mailberichten. De versie 2016 bevat een krachtige agenda en de mogelijkheid taken en adresgegevens bij te houden. Outlook 2016 kan gebruikt worden op pc’s met een muis, pc’s met een touchscreen en tablets. De beginnende gebruiker maakt in deze Basiscursus kennis met Outlook 2016. De wat meer gevorderde gebruiker treft er tips aan over de nieuwe mogelijkheden van deze versie en het gebruik van Outlook thuis en in een bedrijfssituatie (met Exchange Server).

Klik hier om dit boek aan te schaffen.

Boek Basiscursus Office 2016

In Basiscursus Office 2016 maak je kennis met de Office-programma’s Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote. Deze programma’s voor kantoorautomatisering kunnen gebruikt worden op pc’s met een muis, pc’s met een touchscreen en tablets. Basiscursus Office 2016 is vooral bedoeld voor de beginnende gebruiker: allereerst worden de gezamenlijke elementen van de Office-programma’s besproken, waardoor het aanleren van een nieuw Office-programma gemakkelijker verloopt.

Klik hier om dit boek aan te schaffen.

Overige boeken

Klik op een boek voor meer informatie

Boek Basiscursus Office Word 2013
Boek Basiscursus Office PowerPoint 2013
Boek Basiscursus Office Outlook 2013
Boek Basiscursus Office 2013
Boek Handboek Office Word 2013
Boek Basiscursus Office PowerPoint 2010
Boek voor het examen Office 2007