Individuele aandacht

Naast trainingen kunt u ook bij ons terecht voor andere ondersteuning in het gebruik van de computer.

Floorwalken

Bij de overstap naar een nieuwe versie van een programma is het handig als er de eerste dag(en) iemand aanwezig is voor de gebruikers. Om vragen te beantwoorden, om problemen door te spelen aan de ICT-afdeling, om fouten te signaleren. Vaak helpen we gebruikers ook nog met tips bij hun werkzaamheden.

Wij hebben bij diverse bedrijven deze vorm van ondersteuning met succes toegepast. Dit ervaren gebruikers, ICT-ers en opdrachtgevers als zeer prettig en efficiënt.

Werkplekbegeleiding

U kent een programma behoorlijk, maar loopt in de praktijk tegen problemen aan. Bijvoorbeeld omdat de gegevens uit een ander systeem komen en net wat afwijken van de standaard. Daardoor zijn de standaardoplossingen vaak niet direct toe te passen. Bij een werkplekbegeleiding of werkplekinstructie komen wij naar u toe. U kunt met uw eigen bestanden uw vragen voorleggen en krijgt hulp op kantoor. Persoonlijker kan bijna niet!

Contact opnemen

Hebt u zelf een idee?

Laat het ons gerust weten!
Contact opnemen

Sjablonen

U hebt een nieuwe huisstijl. Nu moet dit in Word en PowerPoint worden toegepast.

  • Wij maken voor bedrijven sjablonen (templates), zodat het voor iedereen eenvoudig is om in de huisstijl documenten en presentaties te maken.
    Van eenvoudige sjablonen tot geprogrammeerde invulformulieren. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u over de mogelijkheden.
  • Zijn de bestaande sjablonen niet helemaal naar wens? Wij helpen u graag om dit op te lossen.
  • In een training leren hoe u sjablonen produceert en gelijktijdig enkele bedrijfssjablonen maken is natuurlijk heel efficiënt! Een optimale combinatie van theorie en praktijk.

Instructiefilms

Een instructiefilm nodig om te laten zien hoe uw sjablonen werken? Iets uitleggen met een filmpje op uw website?

Wij maken instructiefilms, bijvoorbeeld om uit te leggen hoe een programma of programma-onderdeel werkt. Beelden zeggen soms meer dan woorden.

Voor voorbeelden kunt u terecht bij onze tips.

Snelzoekkaarten en handleidingen

Wij maken snelzoekkaarten (Quick Reference Cards) met bijvoorbeeld de basishandelingen van een programma. Zo kunt u snel iets nakijken op één overzichtelijke pagina.

Hebt u een bedrijfsapplicatie maar ontbreekt er een goede gebruikershandleiding? Wij maken die voor u of helpen u hierbij.