Individuele aandacht

Naast trainingen kunt u ook bij Toels-PC terecht voor andere ondersteuning in het gebruik van de computer.

Sjablonen

U hebt een nieuwe huisstijl. Nu moet dit in Word en PowerPoint worden toegepast.

  • Toels-PC maakt voor bedrijven sjablonen (templates), zodat het voor iedereen eenvoudig is om in de huisstijl documenten en presentaties te maken.
    Van eenvoudige sjablonen tot geprogrammeerde invulformulieren: eerst luisteren naar uw wensen en daarna advies over de mogelijkheden.
  • Zijn de bestaande sjablonen niet helemaal naar wens? Toels-PC helpt u graag om dit op te lossen.
  • In een training leren hoe u sjablonen produceert en gelijktijdig enkele bedrijfssjablonen maken is natuurlijk heel efficiënt! Een optimale combinatie van theorie en praktijk.

Floorwalken

Bij de overstap naar een nieuwe versie van een programma is het handig als er de eerste dag(en) iemand aanwezig is voor de gebruikers. Om vragen te beantwoorden, om problemen door te spelen aan de ICT-afdeling, om fouten te signaleren. Vaak krijgt een gebruiker ook nog handige tips.

Deze vorm van ondersteuning is bij diverse bedrijven met succes toegepast. Dit ervaren gebruikers, ICT’ers en opdrachtgevers als zeer prettig en efficiënt.

Werkplekbegeleiding

U kent een programma behoorlijk, maar loopt in de praktijk tegen problemen aan. Bijvoorbeeld omdat de gegevens uit een ander systeem komen en net wat afwijken van de standaard. Daardoor zijn de standaardoplossingen vaak niet direct toe te passen. Bij een werkplekbegeleiding of werkplekinstructie komt Toels-PC naar u toe. U kunt met uw eigen bestanden uw vragen voorleggen en krijgt hulp op kantoor. Persoonlijker kan bijna niet!

Contact opnemen

Hebt u zelf een idee?

Laat het gerust weten!
Contact opnemen

Instructiefilms

Een instructiefilm nodig om te laten zien hoe uw sjablonen werken? Iets uitleggen met een filmpje op uw website?

Toels-PC maakt instructiefilms, bijvoorbeeld om uit te leggen hoe een programma of programma-onderdeel werkt. Beelden zeggen soms meer dan woorden.

Voor voorbeelden kunt u terecht bij de tips.

Snelzoekkaarten en handleidingen

Snelzoekkaarten (Quick Reference Cards) met bijvoorbeeld de basishandelingen van een programma op één overzichtelijke pagina. Handig naast de computer.

Hebt u een bedrijfsapplicatie maar ontbreekt er een goede gebruikershandleiding? Ook die maakt Toels-PC voor u. Of u krijgt hulp bij het zelf-maken.